Je privacy bij Sparkio

Sparkio is de plek om al je taken en communicatie te centraliseren. In alle eenvoud en rust. Om gebruik te maken van Sparkio hebben we natuurlijk wat gegevens van je nodig.

In dit privacy document lees je welke persoonsgegevens we van je bewaren en wat we hiermee doen. Uiteraard doen we er alles aan om jouw gegevens veilig te bewaren en privé te houden. Dit privacy document is van toepassing op gebruik van onze website en app.

Welke gegevens bewaren wij?

Wat willen we weten? Waarom willen we dit weten?
Voor- en achternaam Zodat we jou persoonlijk kunnen aanspreken.
Adres en woonplaats Voor de gegevens op de factuur.
Telefoonnummer We bereiken je graag snel en persoonlijk wanneer we vragen hebben over je bestelling.
Betaalgegevens Je bestelling betaal je via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Wanneer de betaling is gelukt, krijgen wij een seintje. Kies je ervoor om achteraf te betalen? Dan slaan wij geen betaalgegevens op.
IP-adres Je IP-adres wordt gebruikt om je Sparkio account te beveiligen.
E-mailadres Buiten dat we graag met je bellen is e-mail een belangrijk communicatiemiddel. We gebruiken je e-mailadres voor communicatie rondom de app, facturatie en contact met de klantenservice. Als je hebt aangegeven dat je dat wilt, houden we je ook per e-mail op de hoogte van acties en nieuws. Tot slot wordt jouw e-mailadres gebruikt ter beveiliging. Je kunt hiermee inloggen en je wachtwoord herstellen.

Waar gebruiken we jouw gegevens voor?

Dienst Uitleg
Klantenservice Voor al jouw vragen kun je ons bellen, e-mailen of bereiken via social media. Om jou zo goed mogelijk te woord te staan, maken wij notities van onze gesprekken. Zo hoef je jouw verhaal niet twee keer te vertellen. Verder analyseren wij alle gesprekken om te leren hoe we jou beter kunnen helpen. Soms nemen we een telefoongesprek op als trainingsmateriaal, maar dat laten we vooraf weten.
Mijn account Jouw contactgegevens worden gebruikt bij het plaatsen van een bestelling, zodat je niet alles opnieuw hoeft in te vullen. In de app kies je zelf welke contactgegevens je wilt opslaan.
Commerciële mailingen Je ontvangt van ons acties en nieuwtjes wanneer jij hebt aangegeven dat je dit wilt. Wil je dit niet meer? Meld je eenvoudig af via de link onderaan de mailing.
Verbetering We bewaren ingediende klachten samen met de afhandeling, zodat we van onze fouten kunnen leren. We meten waar je vastloopt of iets niet snel genoeg kunt vinden. Met die informatie voeren we aanpassingen door, zodat we steeds meer bij elkaar passen.
Fraudepreventie Om fraude te voorkomen is het soms noodzakelijk om klantgegevens te controleren.

Bewaren en beveiligen

Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig. Dit houdt in dat we je gegevens in ieder geval bewaren zolang je een account hebt in de app. Na eventuele uitschrijving bewaren we de gegevens nog een periode voor het geval je weer gebruik zou willen gaan maken van de app.

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Daarom hebben we zoveel mogelijk passende beveiligingsmaatregelen getroffen. Bijvoorbeeld encryptie door een SSL-layer, zodat jij veilig kunt werken.

Delen van persoonsgegevens

We delen je persoonsgegevens niet met anderen. Simpel.

Verzoek met betrekking tot je persoonsgegevens

Als gebruiker van Sparkio heb je het recht om te vragen of wij jouw persoonsgegevens verwerken, om ze te laten wijzigen als ze niet kloppen of te laten verwijderen. Als wij inderdaad persoonsgegevens van jou verwerken krijg je van ons de volgende informatie:

  • welke persoonsgegevens Sparkio van jou heeft;
  • waarvoor we deze persoonsgegevens gebruiken;
  • hoe we aan de persoonsgegevens komen.

Wil je een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van je persoonsgegevens indienen? Stuur een e-mail met een kopie van je identiteitsbewijs naar info@sparkio.com. We zullen zo snel mogelijk op je verzoek reageren, maar in ieder geval binnen vier weken.

We willen je wijzen op je recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van je persoonsgegevens. Deze kan je via de website van de Autoriteit indienen.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om dit privacy statement te wijzigen. Wijzigingen zullen doorgevoerd worden op deze pagina. De laatste wijziging is doorgevoerd op: 28 mei 2018.

Sparkio B.V.
Steenovenweg 11
3417 CZ Montfoort
info@sparkio.com
+31 85 0656738

Cookies

Sparkio plaatst cookies wanneer je gebruik maakt van onze website. Cookies zijn kleine bestanden die op je apparaat worden geplaatst. Cookies komen voor in drie verschillende smaken; functionele cookies, analytische cookies en marketing-cookies. Omdat we geen cookies voor marketing gebruiken hoef je geen toestemming te geven voor onze cookies.

Functionele cookies

Deze zijn bijvoorbeeld nodig om de taalkeuze van de website te onthouden. Zonder functionele cookies werkt de website niet goed en krijg je niet de WOW-ervaring die je verdient.

Naam Toelichting Houdbaarheid Bestandsnaam Delen
Taal Deze cookie zorgt ervoor dat we je taalkeuze onthouden en we niet elke keer hoeven te vragen in welke taal je onze website wilt zien. 1 jaar pll-language We delen je informatie niet met derden.

Analytische cookies

Om Sparkio elke dag een stukje te kunnen verbeteren gebruiken we analyserende cookies die ons leren hoe je onze website gebruikt. Dit gebruiken we om verbeteringen te kunnen ontwikkelen en doorvoeren.

Naam Toelichting Houdbaarheid Bestandsnaam Delen
Google Analytics Met Google Analytics meten we hoe je onze website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze site te verbeteren. max. 2 jaar utma, utmb, utmc, utmv en utmz Google deelt geen anonieme data met derden.

Marketing-cookies

Sparkio gebruikt op dit moment geen marketing cookies.

Cookies verwijderen

Het is altijd mogelijk om je toestemming in te trekken of bepaalde cookies te verwijderen. Dit kan via de instellingen van je browser. Alleen jij kunt deze cookies verwijderen, omdat deze op jouw apparaat zijn opgeslagen.